Κιάρα Μαρκέζη

316k Followers 1214 Following 98 Posts - See Instagram photos and videos from Kiara kiaramarkezi. Η Κιάρα Μαρκέζη ασχολείται αρκετά με τα social media κι εμείς βρήκαμε τη βρήκαμε στο Instagram.


My Style Rocks 3 Ebale Ta Klamata Kai H Kiara Markezh Apo Ta Sxolia Ths Epitrophs Style My Style

Κάντε Like και ακολουθείστε μας.

Κιάρα Μαρκέζη. Με δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες αποχαιρετά τον παππού της Άκη Τσοχατζόπουλο η Κιάρα Μαρκέζη. Το bullying που την έκανε ν αλλάξει επίθετο. Soft kitty warm kitty little ball of fur.

Κιάρα Μαρκέζη για την οντισιόν του Greeces Next Top Model Από μικρό παιδί ακολουθούσε την μητέρα της στα επαγγελματικά της ταξίδια και έκλεβε τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια από ανθρώπους του χώρου. Η Κιάρα Μαρκέζη είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου γιος του Άκη από την πρώτη του γυναίκα Γκουντρούν και της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη φωτογραφήθηκε. Μια από τις παίκτριες είναι η Κιάρα Μαρκέζη εγγονή του.

Πριν από δύο χρόνια περίπου η 17χρονη τότε Κιάρα είχε μιλήσει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο εξαιτίας του επιθέτου τηςΚάτι που προφανώς την. Η Κιάρα Μαρκέζη έκανε πλαστική - Το αποκάλυψε η ίδια 20112020 1309 Κιάρα Μαρκέζη πλαστική. Μας δείχνει τα σημάδια από την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της pics 01102020 by Χρηστος Λυσσεας.

Κιάρα Μαρκέζη Το συγκινητικό αντίο στον παππού της Άκη Τσοχατζόπουλο 31082021 1629 Ανασχηματισμός Πότε έγινε ακύρωση. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Κιάρα. Η φωτογραφία στην αγκαλιά του παππού της από τα παιδικά της χρόνια.

Με την επιστροφή του My Style Rocks θα γνωρίσουμε και την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου Κιάρα Μαρκέζη που θα τη δούμε ως παίκτρια. Γιατί τρέμει η Κιάρα Μαρκέζη μία από τις νέες παίκτριες του My Style Rocks. Η μητέρα της είναι η φωτογράφος μοντέλων Μαρία Μαρκέζη ενώ ο πατέρας της είναι ο.

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ο τρίτος κύκλος του My Style Rocks με τις παίκτριες να είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους ικανότητες. Δύο συγκινητικές αναρτήσεις έκανε στο προφίλ της στο Instagram η Κιάρα Μαρκέζη λίγες ώρες μετά την κηδεία του. Η Κιάρα Μαρκέζη αποχωρεί από το My Style Rocks.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Στον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ συστήνεται ως Real life BarbieΟ λόγος φυσικά για την Κιάρα Μαρκέζη η οποία είναι εγγονή του Άκη Τζοχατζόπουλου και μία από τις διαγωνιζόμενες του τρίτου My Style Rocks. Η Κιάρα Μαρκέζη έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα.

Η Κιάρα Μαρκέζη είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου γιος του Άκη από την πρώτη του σύζυγο και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη. Οι συγκινητικές αναρτήσεις μετά την κηδεία του παππού της Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο λόγος για την Κιάρα Μαρκέζη η οποία θα ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας My Style RocksΕίναι το πρώτο εγγόνι του Άκη Τσοχατζόπουλου και γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000 όταν ακόμα ο παππούς.

Ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα Μαρκέζη. Η διαδρομή της στο reality μόδας ολοκληρώνεται.


Maria Mixalopoyloy H Agrotissa Toy Gntm Epiase Doyleia Style Fashion


Gnwmh Kilkis Paionias Efyge Apo Th Zwh Se Hlikia 63 Etwn O Layrenths Max Album


Gntm To Onoma Poy Syzhtietai Gia Na Parei Th 8esh Ths Elenas Xristopoyloy


H Eggonh Toy Akh Tsoxatzopoyloy Kiara Markezh Sthn Prwth Ths Emfanish Sto My Style Rocks Binteo Style Lifestyle


Gntm To Onoma Poy Syzhtietai Gia Na Parei Th 8esh Ths Elenas Xristopoyloy


My Style Rocks Ta Ppostyxa Ta Eswroyxa Ths Kiaras Markezh Zemathsan To Diadiktyo Ta Katebazei Kai Papalyoyme Neoblogs In 2020 Beauty Aurora Sleeping Beauty Style


Jjru07sgamfakm


Erwtiko Skandalo Sthn Tv O Kameraman Ths Paroysiastrias Apokalyptei Ta Erwtika Sms Kai To Ranteboy Gia S 3 Talk Show Talk Scenes


Gntm To Onoma Poy Syzhtietai Gia Na Parei Th 8esh Ths Elenas Xristopoyloy


Gntm To Onoma Poy Syzhtietai Gia Na Parei Th 8esh Ths Elenas Xristopoyloy


Gntm To Onoma Poy Syzhtietai Gia Na Parei Th 8esh Ths Elenas Xristopoyloy


Gntm To Onoma Poy Syzhtietai Gia Na Parei Th 8esh Ths Elenas Xristopoyloy


Sia Kosiwnh Kwstas Mpakogiannhs Ypodexthkan Mazi To 2020 Sto Kentro Ths A8hnas Piperaki Gr Coat Fashion Lifestyle


Elenh Menegakh Paroysiazetai Ws Oristiko To Telos Ths Apo Ton Alpha Enhmerwse To Kanali Me Epistolh In 2020 Christmas Decorations 10 Things


Pin On Diafora


My Style Rocks Gala Esthsan Ston Toixo Thn Kiara H Logomaxia Me Ton Koydoynarh Kai H Ekrh3h Vid My Style Women Style

close